Hello

Äntligen lite sol och blå himmel här i Sundsvall, har längtat flera dagar.. Troligen får C vila imorgon och torsdag så idag blir det en skrittur till, och samma på fredag och lördag. På söndag ska syrran knäppa lite nya bilder på oss så då blir det outfitspecial därefter.. =D
 
Vad gör ni ikväll? Jag känner för att träna men kommer träna imorgon och torsdag och fredag, så jag kommer nog att ta det lugnt efter stallet ändå. Kan vara bra att ha lite för mycket inspiration ibland, och jag tycket också att det är bra att ha tråkigt, eftersom man får tid att fundera och hitta lösningar på problem, samt att vila hjärnan. Därför rider jag sällan eller aldrig med musik, jag vill vara närvarande och det blir jag mer utan musik, även om det är skönt att lyssna på, och för andra blir det helt tvärt om, musiken kanske ger bättre fokus och bättre problemlösning.
 
Favvopose? Skitdålig mobilkamera, min nästa telefon kommer att ha grym kamera kan jag säga, den här har inte ens blixt, är vi ens på 2010-talet då? ;)
RSS 2.0