Fullt ös idag!

Började med att jobba 4 timmar, for sedan till stallet för att åka till Kungsnäs, trodde jag, istället blev det lastträning ca. 3 timmar. Hon ville verkligen inte ge med sig idag och gå på, skulle tro att det beror på ny finka/att det blåste stormvindar/att hon och jag inte är 100 % team än. Men iaf, hon betedde sig riktigt illa, men vi gav oss inte och till slut efter tre timmar var hon så trött att hon gav med sig och gick in. Så nu ska det tränas lastning på söndag och ev nästa torsdag oxå. I min värld ska man kunna lägga grimskaftet över halsen och bara styra in dom, så man kan stänga lämmen direkt själv. Jag vill kunna lasta ensam, så det är målet, bara att jobba på mot det, annars kommer vi aldrig kunna åka och träna, så enkelt är det. Imorrn blir det antingen en skrittur uppsuttet eller för hand, beror lite på, men idag blev det naturligtvis ingenting eftersom hon var helt slut efter 3 timmars trots. Men här ger vi oss inte..
 
Jessica och Micke gjorde ett jättejobb! Kan inte tacka er nog för att ni tog er tid att hjälpa mig, jag lovar att hjälpa er lasta anytime!
 
Efter stallet for jag med skostolen till Jimmy på hans jobb, blev kvar där en bra stund, sedan när jag åkt en bit ringde han och bad mig kolla en ev. kolikhäst. Så då gjorde jag det, tog en bra stund. Till sist styrde jag hem och duschade och slängde i mig lite mat innan vi for till Mange och kollade på hockey! Sjukt härligt att kunna umgås med kompisar igen! =D
 
Så, imorrn blir det jobb, sen ridning, sen Biteline med ett glatt gäng!
 
Älskar att vara hemma! <3
RSS 2.0