Vilken uppdatering!

 
Nooot!
=)
 Jag är iallafall dunderförkyld, får se om det blir jobb i morgon. Idag i stallet blev det endast tömkörning på volt, vi är ganska dåliga på det båda två, men Charissa lär sig fruktansvärt fort. Men longering och tömkörning är inte hennes favoritnöjen direkt, hon blir lat och lite småsur faktisk, dessutom är det hennes första riktiga brunstperiod nu, har aldrig sett henne så här brunstig förut. =P
 
Iaf, i torsdags red vi i ridhuset efter en vecka utomhus i mörker och regn, hon var jättefin, som smör nästan. =)
 
Det är så himla roligt med dressyren, på fredag ska vi tävla ett KM på SKR, det blir kul! =)
 
I Östersund tror jag vi blev 12 av 19 eller nått, vi var inte jättebra men inte heller sämst. Vi lärde oss mycket, hon var så jäkla fin på framridningen då, men spände till så fruktansvärt innan vi skulle starta så det var ändå ok att vi tog oss runt programmet.
 
På färsta kändes det sådär, både under framridningen och programmet. Men när jag ser programmet på filmen så är det ju helt okej. =) Gick till ledning efter 12 ekipage och stannade sedan på en femteplats av 27 ekipage. Jag trodde att jag skulle bli botten 10 men blev istället topp 5 och fick 63%, så himla lycklig. Hoppas att det alltid kan gå så här bra! =) Nu är målet att tävla två km i LB och sedan debutera LA nästa år och se vart vi hamnar, kanske inleder året med en LB oxå. När jag är i thailand så ska en duktig tjej rida och hålla koll på henne, så att hon är igång när jag kommer hem igen. Tävlingarna börjar ju i mars så då gäller det att ligga i och träna hela januari och februari. =)
 
Vad har ni för mål med era hästar närmaste året? =)
 
Ni kan se mina rundor på min yourubekanal! sök på josefinewhite! =)
 
 
RSS 2.0