måndag

tillbaka i njurunda t.o.m. onsdag, idag snöade det som tusan om någon missat det, så det tog en stund innan vägarna blev körbara, och när vi körde på byavägen blev vi utskällda av grannen, är det hennes väg kanske? nä, trodde inte det. hon borde skaffa sig ett liv för hästarna gör absolut ingen skada på den jävla vägen.

så, utagerat =)

körde 4 idag, hörde att det ska bli kallt imorrn så då tar vi nog kortdag och åker på birsta och ser om det finns nånting kvar till oss.

nu när vi kom till radhuset så var det galet mycket snö på uppfarten som vi, (lite jag, mycket mari) skottade undan, medan jag lagade mat, tog en timme och sedan käkade vi, och nu blir det soffmys, men först ska jag duscha. =)

igår tog vi ju en härlig ridtur, syrran följde med och fick rida guyen, jag lånade Goody, och jessica red med på isa, det var urmysigt att rida i snön och som jag förstod det så var johanna också mycket nöjd med lilla guyens insats. vi skrittade mest men travade en stund också, hoppas att johanna fick lite träningsvärk som souvenir. =) 

kram
RSS 2.0