Kvällskvisten

Charissa var först lite trött idag, av värmen skulle jag tro, vi skrittade lääänge och sedan tog vi lite trav och galopp i dungen på ridskolans område, sedan red vi hem. Hon kändes fin. =) Kom hem och stekte på lite köttbullar, käkade mat och lite glass, och tog en promenad med syrran i öronen för en lång, mysig pratstund. Man pratar så bra när man går tycker jag, skulle jag gå till en psykolog skulle jag behöva ett gåband istället för en divan.. Drygt 8 km blev det, känns som en bra runda att börja jogga nu. =) Nu har jag betalat lite räkningar, känner äntligen att jag kommit ikapp lite ekonomiskt, så kanske man kan unna sig att gå på Ljungarocken och Yran nu, sparar dessutom för att kunna shoppa lite i Stockholm på Roxettehelgen med mamma och pappa och syrran och så småningom Stockholm Horseshow till hösten, har aldrig varit där, och nu när jag missar Falsterbo iom Ljungarocken så vill jag verkligen åka dit 1-2 dagar. =)
 
Imorgon blir det ett lösgörande joggingpass för Charissa i rund form med en massa övergångar, dock inte så långt. Onsdag tar vi kanske en skritt ute och torsdag trim igen och fredag uteritt med galopp i sand.
 
Till helgen hoppas jag att Rebecca vill rida ut lite så checkar jag in på hotell mamma och pappa kanske.. ;)
 
 
 
Om jag skulle betäcka henne, så har jag hittat en hingst att dregla över Sibelius 1315. Kanonpsyke och skitsnygg! =D Vilken klippa det skulle bli med Charissa som morsa. =)
 
 här:
 
RSS 2.0