Hello..

Idag är jag Fröken Effektiv.. Klev upp härliga 06 imorse och for till stallet, käkade frukost och fixade, hästarna fick gå in tidigt eftersom det regnade och var ashalt och kallt, känns bättre att veta att dom står inne i torra boxen och myser o äter hö. Behandlar inte mina hästar som socker i vanliga fall men idag var vi alla i stallet eniga om att ta in tidigt..
Så, har redan tvättat två maskiner, tagit en lång promenad, skulle gå och sola men solariet var stängt så kanske gör det ikväll, vadå en fredagskväll? kanske ni tänker då, men jag tänkte åka på trav först och se Jimmys två lopp och sen åka och sola OM han vill följa med, DET är vårt fredagsnöje, Bergsåker... Men,men handlade på vägen hem, så idag blir det en het kycklingsoppa till middag, nu har jag precis klämt i mig lunch så jag ska ta en dusch och få lite värme, och SEN SKA jag plugga. Lite seg i starten med det idag, inte så konstigt med tanke på vad jag mer gjort. Känner jag mig själv så somnar jag väl..
 
 
Här är mina snygga skor jag köpte förra veckan när jag gick i stan med syrran och mamma, sååå jag. Sköna, lagom höga, bra till vardags och aw typ, hade dom tom med på nyårs när vi var på avenyn och dansade.. såå bra!
 
RSS 2.0