Sista dagen på året!

Eftersom det är så populärt att sammanfatta året så tänkte jag oxå göra det, fast en snabbversion.. Här kommer den!
Januari och februari gick fort, jag minns inte mycket, men jag började rida igen på kungsnäs.
Fyllde 20 i Mars.
April och maj gick oxå fort, jobbade tyvärr på elitloppshelgen, pappa fyllde år. Morfar i blekinge dog och jag tog ledigt och for på hans begravning.
Juni, bestämde oss för att flytta till skåne, var ledig och åkte till stockholm med jimmy.
Juli, jobbade sista månaden på stall Robert Bergh var på sprintermästaren i halmstad.
Augusti, september,oktober jobbade i stall Henrik Svensson och hade det riktigt bra, ville följa med mamma och pappa till turkiet men bestämde mig för att jobba ist. syrran och mamma och morfar här i norrland fyllde år. Började packa.
November, flyttlasset gick till ett ställe jag aldrig varit på, for hem igen till norrland, firade 2 år med Jimmy, var på syrrans examen i uppsala och bodde på hotell och hade det jättebra! Pappa och jag for till skåne och shoppade loss på ikea och dylikt, det började se ut som ett hem. började söka jobb, skaffade katt, började rida mariello.
december, bokade hemresa, var på julbord och for hem den 16e, har umgåtts med familjen, hade en underbar julafton, Jimmy vann lopp i Skåne, var på hemvändardisco i ånge och hade jätteroligt! bokade tillbakaresa, åker på torsdag, jobbade med mamma, åkte på rean med syrran och pappa, red ut med evelina, var på spa, hämtade jimmy mitt i natten igår. idag nyårsafton, ska vi fira i sundsvall med mari och estelle och syrran. Ja, det har hänt mycket i år, jag har lärt mig mycket och mycket om mig själv. kommer troligtvis att börja plugga  någon gång nästa år, sen har jag såklart fler mål och drömmar, men än så länge får dom vara mina egna.
GOTT NYTT ÅR! <3
 
 
RSS 2.0