Provridning!

 
 
Hej allihopa! Jag är sjukt trött och ska upp halv fem imorrn eftersom jag lovat att fodra och släppa ut, stackars Wenche kommer hem inatt från åby och behöver en sovmorgon myyyyyycket mer än mig =) Ingen som har några superpiggsnabbt-piller? nä skojjar bara..
 
Idag har det blåst och stormat enormt mycket, vinden tog tag i tömmarns när vi körde, allvarligt, det drog! Hehe, tur att hästen inte lyfte också, men skottkärran var det inte långt ifrån med.. =)
 
Ikväll var jag och provred en häst till, väldigt spännande! Verkligen helt annan ridning än vad jag är van, men superhärlig häst. Ska dit igen på onsdag... =)
 
Imorgon blir det en lugn dag, kanske lite städning på kvällen eftersom vi får besök av VÄRLDENS BÄSTA MAMMA på söndag. Åh vad jag längtar!
 
Min syster frågade vem som var min idol, (hon menade som sjunger, artist alltså) Men jag svarade "Mamma". Finns ingen mer osjälvisk, snäll och hjälpsam människa än hon. Och bara att veta att hon älskar mig hur jag än ser ut eller vad jag gör, ja, det är ovärderligt.
 
Känner att  det blev ett väldigt splittrat inlägg nu men ni får ursäkta en trött chey =) Nu ska jag gå upp och sova, ska upp om 6 timmar... =P
 
Slänger in en bild på Ölwes nya transportbur från Ullared! I den här ska han få åka ända till Sundsvall, men just nu får den tjänstgöra som sovplats så att han blir trygg och van att vara i den =) pusspuss!
 
 
 
RSS 2.0